Y*hudileri bulmak

Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

Şeytan'ın düşmanlarına (Yahudiler, Hristiyanlar, Müslümanlar, vesaire) sempatizanlıkta veya destekte bulunanlar yasaklanacaktır.

Şeytan'a ve/veya Onun Demon'larına karşı hakaret ve küfürlere tolerans gösterilmeyecektir.

Şeytan'ın ve Onun Demon'larının kötü olduğuna inanıyorsanız burası sizin için değil, başka bir yer bulun.

Satanizm'den uzak, Yeni Çağ inançlarını ve benzeri şeyleri burada empoze etmeye çalışmayın.

Joy of Satan'a saldıran kişileri, grupları veya organizasyonları tanıtıp desteklemeye çalışmayın. Mesajlarınız silinir ve yasaklanırsınız.

Burada bizim düşünce biçimimizle ALAKASI OLMAYAN kanlı kurbanlar verme ve yasadışı eylemler gibi şeylerle uğraşmıyoruz. Yasalara saygılıyız. Yasadışı herhangi bir şey destekleyen herhangi biri yasaklanacaktır.

Nazik olun. Her şeyden önce eğitim ve saygı.

http://www.joyofsatan.com
http://www.joyofsatan.org
https://spirituelsatanizm.org/
Forum rules
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.

https://spirituelsatanizm.org/
Post Reply
YONE666

Y*hudileri bulmak

Post by YONE666 »

Esenlikler,
Bir kişinin y*hadi olup olmadığından nasıl emin olabiliriz?
Fiziksel özellikleri nedir?(mesela asyalilar çekik gözlü filan ya o anlamda. Belki çene, alin veya burunla alakalı bir şey olabilir mi?)
Eskiden haylaz rüzgarın peşindeydim, artık karanlık fırtınayı avlıyorum...
Maskeyi uzun süre takan altındaki yüzü unutur...
Geçmişin hikayeleri geleceğin tohumlarıdır...

------------------------
Bana burdan ulaşabilirsiniz: Proton hesabım:
[email protected]
------------------------
Image
Alena666

Re: Y*hudileri bulmak

Post by Alena666 »

YONE666 wrote:
Sun Mar 12, 2023 10:24 am
Esenlikler,
Bir kişinin y*hadi olup olmadığından nasıl emin olabiliriz?
Fiziksel özellikleri nedir?(mesela asyalilar çekik gözlü filan ya o anlamda. Belki çene, alin veya burunla alakalı bir şey olabilir mi?)
Esenlikler,

Emin olamazsın ancak yorumlayıp kendini uzak tutabilirsin. Eğer gerçek bir yahudiyse bunu saklamayacaktır, gururla yahudi olduğunu söyleyecektir. Çingeneyse de yahudidir.

Burunları büyük ve kemerli olur, gözleri kurbağa gibi patlak ya da küçüktür, ölü balık gibi bakarlar, dudakları ince ağızları büyüktür, çoğu ölü beyaz tenli, geniş alınlıdır. Genel olarak kertenkeleye benzetiyorum ben, ayrıca çelimizler veya obezler. Dindar olanları zaten her şekilde belli oluyor. (Kafalarına taktıkları çeyrek şapkalar asla şık değil ve bıraktıkları favoriler onları gülünç gösteriyor 😒!)

Hepsi böyle olmasada tipik yahudiler böyledir. Ve "HAYIR, KARADENİZLİLER (VEYA RUMLAR) YAHUDİ DEĞİL".

İyi günler dilerim.
HAIL SATAN! 🌌
HAIL AGARES! 🌸
卐 SIEG HEIL! 卐

"Tüm bu kötülük diner elbet,
Tüm bu cahillik de susar bir gün,
Yaşam hep daha iyiye gider,
Gitmese ölürdü kısmen,
Ben hiçbirini göremeyebilirim,
Önemli olan ben değilim zaten."

"Dear woman, be like the moon. Don't show your full heart every day."

[email protected]
krydros

Post by krydros »

Esenlikler,

Fiziksel görünüşleri ile ilgili şöyle bir PDF mevcut, yakın zamanda da çevirisi yapılacaktır. Ancak, ben böyle bir şeye ihtiyacımız olacağını düşünmüyorum. Şeytan'ın yolunu takip eden biri, zaten içgüdüsel olarak bunu fark edecektir.

İyi günler.
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
Şeref ve Güç Ebediyen Şeytan'a Atfolsun!
Koruma Aurası|3D Çakra|RTR
[email protected]
YONE666

Post by YONE666 »

Cok teşekkür ederim. Krydros ve Alena ikinizede.

------------------------
[email protected]
------------------------
Image
krydros

Post by krydros »

YONE666 wrote:
Sun Mar 12, 2023 2:12 pm
Esenlikler,

Rica ederim. Ek olarak, mailinizi kontrol ederseniz sevinirim.

İyi akşamlar.
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
Şeref ve Güç Ebediyen Şeytan'a Atfolsun!
Koruma Aurası|3D Çakra|RTR
[email protected]
Aeternus

Post by Aeternus »

Genelde hokka burunludurlar. Fakat ben markette biriyle karşılaşmıştım ve adam eli yüzü düzgün kelin tekiydi. Normal bir tipteydi. Ancak elime bir kart tutuşturdu ve bunu diğer herkese karşı yaptığını da gördüm. Kartın önü normaldi ama arkasını çevirdiğimde Yahudiliği öven ve Yahudiliğe davet eden bir şeyler yazıyordu. Bunu fark ettiğimde adam çoktan ortalıktan kaybolmuştu.

Bu anlattığım olay biraz eskiydi. Ruhani olarak geliştiğinizde direkt anlayabiliyorsunuz veya bazı insanların doğal olarak Yahudilere bir tiksintisi oluyor ve belli belirsiz hissedebiliyor.
Image

İnsanlığın savaşına destek ol.

[email protected]
YONE666

Post by YONE666 »

Aeternus wrote:
Sat Mar 18, 2023 10:21 pm
Genelde hokka burunludurlar. Fakat ben markette biriyle karşılaşmıştım ve adam eli yüzü düzgün kelin tekiydi. Normal bir tipteydi. Ancak elime bir kart tutuşturdu ve bunu diğer herkese karşı yaptığını da gördüm. Kartın önü normaldi ama arkasını çevirdiğimde Yahudiliği öven ve Yahudiliğe davet eden bir şeyler yazıyordu. Bunu fark ettiğimde adam çoktan ortalıktan kaybolmuştu.

Bu anlattığım olay biraz eskiydi. Ruhani olarak geliştiğinizde direkt anlayabiliyorsunuz veya bazı insanların doğal olarak Yahudilere bir tiksintisi oluyor ve belli belirsiz hissedebiliyor.
Cok teşekkür ederim.

------------------------
[email protected]
------------------------
Image
Post Reply