Esenlikler,
Bir kişinin y*hadi olup olmadığından nasıl emin olabiliriz?
Fiziksel özellikleri nedir?(mesela asyalilar çekik gözlü filan ya o anlamda. Belki çene, alin veya burunla alakalı bir şey olabilir mi?)
Y*hudileri bulmak
Forum rules
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.
https://spirituelsatanizm.org/
Bu forum Şeytan'la ve Demon'larıyla bir ilişki kurmak ve ciddi bir şekilde Spiritüel Satanizm, Demon'lar, Satanik Cadılık, Maji ve daha fazlası hakkında konuşmak isteyen, Türkçe konuşan kişiler içindir. Şeytan'ı ve Onun Demon'larını gerçek varlıklar olarak tanıyoruz, ve Onlarla iletişim kurup gelişimimiz için çalışıyoruz. Şeytan, İnsanlığın Yaratıcısıdır. Felsefi bir Satanist'seniz veya inancınız başka şekildeyse, inançlarınızı burada empoze etmeye çalışmayın.
https://spirituelsatanizm.org/
Y*hudileri bulmak
Eskiden haylaz rüzgarın peşindeydim, artık karanlık fırtınayı avlıyorum...
Maskeyi uzun süre takan altındaki yüzü unutur...
Geçmişin hikayeleri geleceğin tohumlarıdır...
------------------------
Bana burdan ulaşabilirsiniz: Proton hesabım:
[email protected]
------------------------

------------------------
[email protected]
------------------------

Re: Y*hudileri bulmak
Esenlikler,
Emin olamazsın ancak yorumlayıp kendini uzak tutabilirsin. Eğer gerçek bir yahudiyse bunu saklamayacaktır, gururla yahudi olduğunu söyleyecektir. Çingeneyse de yahudidir.
Burunları büyük ve kemerli olur, gözleri kurbağa gibi patlak ya da küçüktür, ölü balık gibi bakarlar, dudakları ince ağızları büyüktür, çoğu ölü beyaz tenli, geniş alınlıdır. Genel olarak kertenkeleye benzetiyorum ben, ayrıca çelimizler veya obezler. Dindar olanları zaten her şekilde belli oluyor. (Kafalarına taktıkları çeyrek şapkalar asla şık değil ve bıraktıkları favoriler onları gülünç gösteriyor
Hepsi böyle olmasada tipik yahudiler böyledir. Ve "HAYIR, KARADENİZLİLER (VEYA RUMLAR) YAHUDİ DEĞİL".
İyi günler dilerim.
HAIL SATAN! 
HAIL AGARES!
卐 SIEG HEIL! 卐
"Tüm bu kötülük diner elbet,
Tüm bu cahillik de susar bir gün,
Yaşam hep daha iyiye gider,
Gitmese ölürdü kısmen,
Ben hiçbirini göremeyebilirim,
Önemli olan ben değilim zaten."
"Dear woman, be like the moon. Don't show your full heart every day."
[email protected]
HAIL AGARES!
卐 SIEG HEIL! 卐
"Tüm bu kötülük diner elbet,
Tüm bu cahillik de susar bir gün,
Yaşam hep daha iyiye gider,
Gitmese ölürdü kısmen,
Ben hiçbirini göremeyebilirim,
Önemli olan ben değilim zaten."
"Dear woman, be like the moon. Don't show your full heart every day."
[email protected]
Esenlikler,
Fiziksel görünüşleri ile ilgili şöyle bir PDF mevcut, yakın zamanda da çevirisi yapılacaktır. Ancak, ben böyle bir şeye ihtiyacımız olacağını düşünmüyorum. Şeytan'ın yolunu takip eden biri, zaten içgüdüsel olarak bunu fark edecektir.
İyi günler.
Fiziksel görünüşleri ile ilgili şöyle bir PDF mevcut, yakın zamanda da çevirisi yapılacaktır. Ancak, ben böyle bir şeye ihtiyacımız olacağını düşünmüyorum. Şeytan'ın yolunu takip eden biri, zaten içgüdüsel olarak bunu fark edecektir.
İyi günler.
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
Şeref ve Güç Ebediyen Şeytan'a Atfolsun!
Koruma Aurası|3D Çakra|RTR
[email protected]
[email protected]
Cok teşekkür ederim. Krydros ve Alena ikinizede.
------------------------
[email protected]
------------------------

------------------------
[email protected]
------------------------

Esenlikler,
Rica ederim. Ek olarak, mailinizi kontrol ederseniz sevinirim.
İyi akşamlar.
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
[email protected]
[email protected]
Genelde hokka burunludurlar. Fakat ben markette biriyle karşılaşmıştım ve adam eli yüzü düzgün kelin tekiydi. Normal bir tipteydi. Ancak elime bir kart tutuşturdu ve bunu diğer herkese karşı yaptığını da gördüm. Kartın önü normaldi ama arkasını çevirdiğimde Yahudiliği öven ve Yahudiliğe davet eden bir şeyler yazıyordu. Bunu fark ettiğimde adam çoktan ortalıktan kaybolmuştu.
Bu anlattığım olay biraz eskiydi. Ruhani olarak geliştiğinizde direkt anlayabiliyorsunuz veya bazı insanların doğal olarak Yahudilere bir tiksintisi oluyor ve belli belirsiz hissedebiliyor.
Bu anlattığım olay biraz eskiydi. Ruhani olarak geliştiğinizde direkt anlayabiliyorsunuz veya bazı insanların doğal olarak Yahudilere bir tiksintisi oluyor ve belli belirsiz hissedebiliyor.
Cok teşekkür ederim.Aeternus wrote: ↑Sat Mar 18, 2023 10:21 pmGenelde hokka burunludurlar. Fakat ben markette biriyle karşılaşmıştım ve adam eli yüzü düzgün kelin tekiydi. Normal bir tipteydi. Ancak elime bir kart tutuşturdu ve bunu diğer herkese karşı yaptığını da gördüm. Kartın önü normaldi ama arkasını çevirdiğimde Yahudiliği öven ve Yahudiliğe davet eden bir şeyler yazıyordu. Bunu fark ettiğimde adam çoktan ortalıktan kaybolmuştu.
------------------------
[email protected]
------------------------

------------------------
[email protected]
------------------------