Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tavsiye istiyorum.

Crowofsatan

New member
Esenlikler. Direkt konuya gireceğim. Farklı bir okulda eğitimime devam edeceğim ve açıkçası insanlar ile iyi anlaşabilen biri değilim. Eğitimime devam edeceğim okul biraz sorunlu gibi, insanlar böyle düşünüyor. Hocaların ve diğerlerinin gözünde dikkat çekmemek ve iyi bağ kurabilmek için önerebileceğiniz pratikler veya büyüler var mı? Bağlama büyüsü aklıma geldi, ama henüz belli bir şey yok, ayrıca bağlama büyüsü bir kişiye yapılıyor, ve kişi sayısı arttıkça etkisi düşüyor diye biliyorum. Hepsi bu kadar, şimdiden teşekkürler.

Esenlikler. Direkt konuya gireceğim. Farklı bir okulda eğitimime devam edeceğim ve açıkçası insanlar ile iyi anlaşabilen biri değilim. Eğitimime devam edeceğim okul biraz sorunlu gibi, insanlar böyle düşünüyor. Hocaların ve diğerlerinin gözünde dikkat çekmemek ve iyi bağ kurabilmek için önerebileceğiniz pratikler veya büyüler var mı? Bağlama büyüsü aklıma geldi, ama henüz belli bir şey yok, ayrıca bağlama büyüsü bir kişiye yapılıyor, ve kişi sayısı arttıkça etkisi düşüyor diye biliyorum. Hepsi bu kadar, şimdiden teşekkürler.
Esenlikler,
Herşeye göre büyü yapmak gerekmiyor ve büyü dediğiniz şeyde herkes yapamaz. Bu tür konularda kendiniz gelişmelisiniz hayatınızın sonuna kadar iletişim kurmak için büyü yapacak değilsiniz ya, öncelikle okulunuzdaki öğrenciler ile tanışın grup halinde oturup sohbet ederken iyi analiz edin, ve ona göre onlarla sohbet edin.

Ben matematik hocam ile godfather filminden konuşarak aramızda bağ oluşmuştu. Yani hocalarla sadece ders ile ilgili bağ kurulmaz. Sağolsun o kadar iyi dost oldukki düşük not aldıgım halde bile benim üst sınıfa geçmemde not verdi yardımcı oldu. Kısaca analiz edin ona göre davranın.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Esenlikler,
Herşeye göre büyü yapmak gerekmiyor ve büyü dediğiniz şeyde herkes yapamaz.
Büyüyü ruhani olarak gelişen herkes yapabilir, özel veya saklı bir ilim değildir. Onun dışında dediklerinize katılıyorum.

Büyüyü ruhani olarak gelişen herkes yapabilir, özel veya saklı bir ilim değildir. Onun dışında dediklerinize katılıyorum.
Efendim teşekkürler, ancak her soruna göre büyü yapmalı mıyız? Bence büyü kullanmadan gelişmek daha iyi olmaz mı? Hani diyelim işte işimizde bir sorun var büyü ile halletmek yerine kendimiz halledemezmiyiz? Zorlukları atlatarak gelişmek daha iyi olmaz mı?

Şimdiden teşekkürler cevabınızı bekliyorum

Efendim teşekkürler, ancak her soruna göre büyü yapmalı mıyız? Bence büyü kullanmadan gelişmek daha iyi olmaz mı? Hani diyelim işte işimizde bir sorun var büyü ile halletmek yerine kendimiz halledemezmiyiz? Zorlukları atlatarak gelişmek daha iyi olmaz mı?

Esenlikler. Varoluşumuz sadece fiziksel temellere dayanmamaktadır. Kişinin zihinsel, fiziksel sağlık durumu bile doğrudan enerjisel bir kökene sahiptir. Bir şeyleri gerçekleştirmenin hayatta bir çok yolu olsada; en başarılı yol varoluşun parçalarını bir arada kullanmaktır. Yani çabamız zihinsel, enerjisel ve fiziksel olarak bir bütün olursa, isteklerimizi gerçekleştirmek daha ideal ve kolay olacaktır.

çok göze batan bir durum olmadıkça büyüye vs bence gerek yok güçlü ve temiz bir aura insan ilişkilerini çok olumlu etkiliyor

Esenlikler, yaptığınız Koruma Aurası, Aura Temizleme bile sizi talihsizliklere karşı korumakta. Sizi kötü insanlardan uzak tutup, iyi insanlar çekmektedir hayatınıza çünkü enerjisel olarak daha temiz ve güçlü oluyorsunuz (diğer pratiklerle birlikte). Elbette bu zamanla artacak olsada, düzenli bir şekilde meditasyonlarınızı yapıyorsanız henüz bir sorun olmadığı için özel bir şey yapmanıza gerek yok.

Diğer konularda ise. Mesela, öğretmenlerinize karşı saygılı olmak, derslerle ilgili sorularınız varsa uygun zamanlarda sormak sizin onlarla olan ilişkinizi geliştirecektir. Arkadaşlar konusunda ise, insanları biraz gözlemleyip, iyi anlaşabileceğiniz, davranışları güzel insanlarla basit konuşmalar başlatarak onları tanıyabilirsiniz.

Sosyal konularda, insanlarla sohbet etmek için adım atarak kendinizi geliştirebilirsiniz. En etkili yol bu olacaktır. Zihinsel ve karaktersel gelişiminiz ile birlikte zamanla bu konularda daha rahat olabilirsiniz. Başarılar...🌾

Her insan her sorununu kendi yöntemleriyle çözmekte özgürdür. Kimisi büyü ile çözmeyi tercih ederken kimisi de büyüyü zorda kaldığında kullanmayı tercih edebilir. Ancak merak etmeyin, yaptığımız çoğu büyü aslında bizi gelişime iter. Bu noktada Tanrılardan yardım istemek de bir seçenektir, örneğin fiziksel olarak daha güçlü olmak isteyen birisi Tanrılardan yardım isterse sihirli bir şekilde daha güçlü olmaz, daha güçlü olması için spor salonuna veya bir dövüş kursuna yönlendirilebilir.

Şahsî olarak, yalnızca rahat bir şekilde yapamayacağım durumlarda büyü kullanmayı tercih ediyorum. Kara büyü buna örnek verilebilir.

Her insan her sorununu kendi yöntemleriyle çözmekte özgürdür. Kimisi büyü ile çözmeyi tercih ederken kimisi de büyüyü zorda kaldığında kullanmayı tercih edebilir. Ancak merak etmeyin, yaptığımız çoğu büyü aslında bizi gelişime iter. Bu noktada Tanrılardan yardım istemek de bir seçenektir, örneğin fiziksel olarak daha güçlü olmak isteyen birisi Tanrılardan yardım isterse sihirli bir şekilde daha güçlü olmaz, daha güçlü olması için spor salonuna veya bir dövüş kursuna yönlendirilebilir.

Şahsî olarak, yalnızca rahat bir şekilde yapamayacağım durumlarda büyü kullanmayı tercih ediyorum. Kara büyü buna örnek verilebilir.
Bilgilendirme için teşekkürler efendim

Okuldaki kimseyle konuşma, asosyal takıl. Sadece öğretmenlerle konuş onlara da fazla kendi hayatını anlatma. Özellikle öğrencilerle arası çok iyi olan öğretmenlere dikkat et. Çünkü genelde onların hayatları olmayıp okul dramalarıyla yaşamlarını sürdürüyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back