Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

enerji yukseltme

Giulia Tofana

Member
ben genelde runlerle enerji yukseltiyorum. ama spirituel enerjimi alakasizca yukselten birkac sey fark ettim, bu arada bana da oyle gelmis olabilir. mesela sarki ve dans ruhsal enerjimi asiri yukseltiyor. veya yuzmek ayni sekilde enerjimi garip bir sekilde arttiriyor. boyle seyler cidden olur mu, runler veya cinsel enerji haricinde nispeten siradan seyler de spirituel enerjiyi yukseltebilir mi?

Bahsettiklerinizin enerji yükseltip yükseltmediğini bilmiyorum ama bazı hareketler gerçekten enerji yükseltiyor. Yüksek Rahibe Lydia şınav, mekik ve squatın ritüelden önce enerji akışını aktive edebileceğini söylemişti. Afrikalıların bazı dansları da kundaliniyi uyarıyor.

ben genelde runlerle enerji yukseltiyorum. ama spirituel enerjimi alakasizca yukselten birkac sey fark ettim, bu arada bana da oyle gelmis olabilir. mesela sarki ve dans ruhsal enerjimi asiri yukseltiyor. veya yuzmek ayni sekilde enerjimi garip bir sekilde arttiriyor. boyle seyler cidden olur mu, runler veya cinsel enerji haricinde nispeten siradan seyler de spirituel enerjiyi yukseltebilir mi?
Müzik ruhun gıdasıdır diye bir söz vardır bunun doğru olduğunu düşünüyorum müzik gerçektende duygularımıza ve düşüncelerimize etkisi olan bir şey bu nedenle spritüel enerjiye de etkisi var

Bu arada yüzmek benimkini de arttırıyor bu yaz fark ettim garip

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back