kleazs
New member
Merhaba, beni yeni katıldım. Özellikle reelde insanlarla iletişim kurma konusunda ciddi sıkıntı çekiyorum ve bu bir kısır döngü. Sıkıntı çektikçe, daha çok boşveriyorum bazı şeyleri ve daha çok içime kapanıyorum. Sonra daha çok sıkıntı çekiyorum iletişim kurarken, asosyal birisi değilim sadece bilirsiniz özgüvenim yok. Her şey boş ve anlamsız geliyor, doğal olarakta hayatı anlamlandırmayan bir insan olduğum için de ; insanlar benden uzaklaşıyor. Ve maalesef bu durumun yıkımını da, oyun olsun, müzik olsun (bu kabul edilebilir), mast ve pgrafi olsun anladınız onu siz bunlarla dengeliyorum ama nereye kadar. Bunlar sadece öteliyor ve sorunumu çözmüyor. Daha beter hale getiriyor, ağrı kesici gibi aynı. O anlık unutturuyor ama geçirmiyor. Bu kısır döngüden, yıllardır hayatımı esir almış lanet bir döngüden, lanet olası prangalarımdan nasıl kurtulacağım? Önerdiğiniz bir ritüel, dua yahut büyü var mıdır? Çok çaresiz hissediyorum ve satanizmden başka bir çarem kalmadı. Tek yol baba şeytan, anlarsa sadece o beni anlayacaktır.