Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bu yalnızlığın sonu ne olacak?

kleazs

New member
Merhaba, beni yeni katıldım. Özellikle reelde insanlarla iletişim kurma konusunda ciddi sıkıntı çekiyorum ve bu bir kısır döngü. Sıkıntı çektikçe, daha çok boşveriyorum bazı şeyleri ve daha çok içime kapanıyorum. Sonra daha çok sıkıntı çekiyorum iletişim kurarken, asosyal birisi değilim sadece bilirsiniz özgüvenim yok. Her şey boş ve anlamsız geliyor, doğal olarakta hayatı anlamlandırmayan bir insan olduğum için de ; insanlar benden uzaklaşıyor. Ve maalesef bu durumun yıkımını da, oyun olsun, müzik olsun (bu kabul edilebilir), mast ve pgrafi olsun anladınız onu siz bunlarla dengeliyorum ama nereye kadar. Bunlar sadece öteliyor ve sorunumu çözmüyor. Daha beter hale getiriyor, ağrı kesici gibi aynı. O anlık unutturuyor ama geçirmiyor. Bu kısır döngüden, yıllardır hayatımı esir almış lanet bir döngüden, lanet olası prangalarımdan nasıl kurtulacağım? Önerdiğiniz bir ritüel, dua yahut büyü var mıdır? Çok çaresiz hissediyorum ve satanizmden başka bir çarem kalmadı. Tek yol baba şeytan, anlarsa sadece o beni anlayacaktır.

Hayattaki en acı gerçek, yalnızsak ve sevilmiyorsak bunun sorumlusu biziz.

Merhaba, beni yeni katıldım. Özellikle reelde insanlarla iletişim kurma konusunda ciddi sıkıntı çekiyorum ve bu bir kısır döngü. Sıkıntı çektikçe, daha çok boşveriyorum bazı şeyleri ve daha çok içime kapanıyorum. Sonra daha çok sıkıntı çekiyorum iletişim kurarken, asosyal birisi değilim sadece bilirsiniz özgüvenim yok. Her şey boş ve anlamsız geliyor, doğal olarakta hayatı anlamlandırmayan bir insan olduğum için de ; insanlar benden uzaklaşıyor. Ve maalesef bu durumun yıkımını da, oyun olsun, müzik olsun (bu kabul edilebilir), mast ve pgrafi olsun anladınız onu siz bunlarla dengeliyorum ama nereye kadar. Bunlar sadece öteliyor ve sorunumu çözmüyor. Daha beter hale getiriyor, ağrı kesici gibi aynı. O anlık unutturuyor ama geçirmiyor. Bu kısır döngüden, yıllardır hayatımı esir almış lanet bir döngüden, lanet olası prangalarımdan nasıl kurtulacağım? Önerdiğiniz bir ritüel, dua yahut büyü var mıdır? Çok çaresiz hissediyorum ve satanizmden başka bir çarem kalmadı. Tek yol baba şeytan, anlarsa sadece o beni anlayacaktır.
Esenlikler. Gerçekleri bulduğumuz ilk zamanlarda, her birimiz farklı eksiklikler ve sorunlar ile buraya geliriz. Kimisi hastalıklar, kimisi maddi sorunlar, kimisi sosyal sorunlar, kimisi yaşadıkları adaletsizlikler, kimisi duygusal sorunlar, kimisi karakteri ile ilgili sorunlar... Bu yüzden çeşitli önceliklerimiz olur. Bu oldukça doğal ve normal bir durum ancak temel ruhani çalışmaların, hayatımızın ve varlığımızın her yönünü iyileştirdiği, geliştirdiği gerçeğini bilmeliyiz.

Aura Temizleme, Koruma Aurası, Tam Çakra Meditasyonu, Yoga vb. bizi her şekilde geliştirir. Daha temiz ve aydınlık bir aura ve ruh daha fazla sağlık, şans, korunma, güç, denge, iyilik demektir. Daha güçlü ve temiz çakralar, o çakraların doğasının bizlerde kuvvetlenmesi demektir. Mesela güçlü ve temiz bir Güneş Çakrası, güçlü bir irade verir. Güçlü ve temiz bir Boğaz Çakrası, iyi bir iletişim yeteneği verir. Bu yüzden düzenli bir şekilde temel çalışmaları yapmıyorsanız önceliğiniz bu olmalıdır:

Temel meditasyon programına buradan ulaşabilirsiniz:
40 Günlük Meditasyon Programı

Zamanla büyü konusunda kendinizi geliştirerek, daha iyi arınmış bir ruh ile bir büyü yapabilirsiniz. Elbette burada sorunu iyi değerlendirmelisiniz. Yalnız olmanızın ana nedeni, çözülmesi gereken durum nedir? Bir çeşit karma mı, sizin davranış alışkanlıklarınız mı, zihinsel programlanmalarınız mı... Sorunu iyi bir şekilde belirlerseniz, büyü veya yapılabilecek farklı çalışmaları uygulamaya başlayabilirsiniz.

İlk başta temel çalışmaları düzenli bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim.

İyi günler. 🕊

Esenlikler,

Bu durumda ilk önce sorgulamanız gereken şey özgüvensizliğinizin nedeni olmalı. Sizi kötü hissettiren şey nedir? Dış görünüşünüz mü, Kilonuz mu, Başarısızlığın mı? Belki de karakterinizdir. Bunun sebebini bulun, kendiniz olmayı ve kendinizle barışmayı hedefleyin ilk başta. Sorununuzu düzeltmek için adımlar atın.

İstediğiniz büyüyü yapın, istediğiniz kareyi yapın, eğer sorunu kendi içinizde çözemezseniz bunların hiçbiri işe yaramaz. İnsanların ilgisini çektiğiniz takdirde bile onlardan uzaklaşırsanız ne olacak? Bu yüzden böyle durumlarda zihni temizlemek ve geçmiş travmalardan arınarak gelecek bir kişilik inşa etmek çok önemli.

Tabii, bu gibi şeylerin çok fazla astrolojik nedeni de olabiliyor. Bunları aşmak da sizin elinizde, Spiritüel Satanistler olarak "kaderin" üstüne çıkmayı amaçlamalıyız.

Son olarak, bazen yalnızlığı seçmek daha iyi olabiliyor. Ne olursa olsun her zaman kendinize giden yolu seçin.

İyi günler dilerim.

Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Şöyle ben kötü birisi değilim, hatta hayatta kendim hariç hiçbir şeye zarar vermedim ve vermem de, ama nedense sevemiyorum kendimi. Böyle bir aşağılık kompleksi gibi bir şey var, acınası ve leş durumda olduğumu hissediyorum. Beni ne kadar üzse de, ne kadar mahvetse de maalesef gerçeklik bu yani benden kaynaklanıyor. Ben istemiyorum, ya aslında istiyorum ama anlamsız ve boş geliyor adım atmıyorum. Yıllardır bir kişi bile aramıyor, yazmıyor, nasılsın diye sormuyor o kadar acı bir şey ki. Bir kişi bile, ama bunu ben de istedim bir yandan çünkü yalnızlığın getirdiği ayrı bir huzur var. Bununla çok güzel yaşayabiliyordum. Ta ki artık yaşım ilerleyip, dışarıda da bir hayat olduğunu fark edene kadar. Ve o kadar çok şey kaçırmışım ki, o kadar pişmanım ki. Biraz kendimle barışık olup, özgüvenli olabilseydim neler yaşayabileceğimi, hangi fırsatları kullanabileceğimi aklım hayalim almazdı. Meditasyon programını deneyeceğim. Teşekkür ederim. Sizleri seviyorum. Ve lütfen bana dua edin. Ben de dua edeceğim babamıza...

Meditasyon aracılığıyla daha fazla var olur ve parlayabilir, insanların görmezden gelemeyecegi birisi olabilirsiniz. İlgi çekici birisi olmanız gerektiğini ve bunun sizin sorumluluğunuzda olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Ek olarak, Lord Azazel ritüelini yapın.

Meditasyon aracılığıyla daha fazla var olur ve parlayabilir, insanların görmezden gelemeyecegi birisi olabilirsiniz. İlgi çekici birisi olmanız gerektiğini ve bunun sizin sorumluluğunuzda olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Ek olarak, Lord Azazel ritüelini yapın.
Teşekkür ederim. Lord Azazel yardımcımız olsun. O bizi iyileştirecek.

Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Şöyle ben kötü birisi değilim, hatta hayatta kendim hariç hiçbir şeye zarar vermedim ve vermem de, ama nedense sevemiyorum kendimi. Böyle bir aşağılık kompleksi gibi bir şey var, acınası ve leş durumda olduğumu hissediyorum. Beni ne kadar üzse de, ne kadar mahvetse de maalesef gerçeklik bu yani benden kaynaklanıyor. Ben istemiyorum, ya aslında istiyorum ama anlamsız ve boş geliyor adım atmıyorum. Yıllardır bir kişi bile aramıyor, yazmıyor, nasılsın diye sormuyor o kadar acı bir şey ki. Bir kişi bile, ama bunu ben de istedim bir yandan çünkü yalnızlığın getirdiği ayrı bir huzur var. Bununla çok güzel yaşayabiliyordum. Ta ki artık yaşım ilerleyip, dışarıda da bir hayat olduğunu fark edene kadar. Ve o kadar çok şey kaçırmışım ki, o kadar pişmanım ki. Biraz kendimle barışık olup, özgüvenli olabilseydim neler yaşayabileceğimi, hangi fırsatları kullanabileceğimi aklım hayalim almazdı. Meditasyon programını deneyeceğim. Teşekkür ederim. Sizleri seviyorum. Ve lütfen bana dua edin. Ben de dua edeceğim babamıza...
Hiçbir şey için geç değil. Geçen zamanlar gelmeyecek ancak sahip olduğumuz ve olacağımız zamanları yaratmak bizim elimizde.

Daha özgüvenli, sosyal, kendinizi seven ve saygı duyan bir insan olabilirsiniz. Kendinizi sevmeniz için kusursuz ya da harika olmanıza gerek yok. Hiçbir insan öyle değil... Kendinizi bilmeniz ve geliştirmek istemeniz yeterli nedenler, kendinizi sevmek için. Sevmediğiniz özelliklerinizi ise zamanla değiştirebilirsiniz. Olduğunuz kişiyi öncelikle kabul edin ve neleri geride bırakmalıyım ve neleri elde etmeliyim sorusunu kendinize sorun.

Bir çok insanın yaptığı gibi kendinize sürekli tekrar ettiğiniz ve bunu duygular ile pekiştirdiğiniz negatif düşünceleri geride bırakın. Negatif olana odaklanmak yerine, yaratmak istediğiniz pozitifliğe odaklanın ve her gün çok küçükte olsa adımlarınız, bazen dinlensenizde o pozitifliğe yaklaştığınız için neşe duyun... 🕊

pnografi bağımlılığı gerçekten çok kötü bir durum. bağımlı mısın bilmiyorum ama ilk önce bunu çözerek başla. tabii ki mastürbasyon yapmak kötü bir şey değil ama bunu sık bir şekilde ve pnografik şeyler izleyerek insanın kendini daha çok zehirlemesi çok kötü, kademeli olarak bırakmaya çalış. spor salonuna git aklına gelmemesi için boş vaktin pek olmasın kendini geliştirmeye odaklan tamamen kitap oku ders çalış vb. Özgüven meselesine gelecek olursak dışarıda nerede olduğunu bilsen bile insanlara adres sor, çekinme kimse gelip de seni dövmeyecek ya? en fazla terslenirsin. okula gidiyorsan sınıf arkadaşına çantan güzelmiş nereden aldın vb. gibi şeyler sor. zamanında ben de özgüvensizdim, yavaş yavaş anlattığım şeyleri yaparak daha girişken bi hale geldim. internet üzerinden kendi çevrende yaşayan kadınlarla da konuşabilirsin genelde özgüvensiz olmanın sebebi karşı cins veya akran zorbalığı ailevi meseleler vb. oluyor.

pnografi bağımlılığı gerçekten çok kötü bir durum. bağımlı mısın bilmiyorum ama ilk önce bunu çözerek başla. tabii ki mastürbasyon yapmak kötü bir şey değil ama bunu sık bir şekilde ve pnografik şeyler izleyerek insanın kendini daha çok zehirlemesi çok kötü, kademeli olarak bırakmaya çalış. spor salonuna git aklına gelmemesi için boş vaktin pek olmasın kendini geliştirmeye odaklan tamamen kitap oku ders çalış vb. Özgüven meselesine gelecek olursak dışarıda nerede olduğunu bilsen bile insanlara adres sor, çekinme kimse gelip de seni dövmeyecek ya? en fazla terslenirsin. okula gidiyorsan sınıf arkadaşına çantan güzelmiş nereden aldın vb. gibi şeyler sor. zamanında ben de özgüvensizdim, yavaş yavaş anlattığım şeyleri yaparak daha girişken bi hale geldim. internet üzerinden kendi çevrende yaşayan kadınlarla da konuşabilirsin genelde özgüvensiz olmanın sebebi karşı cins veya akran zorbalığı ailevi meseleler vb. oluyor.
Esas zaten boss fight o olacak benim için, onu yensem gerisi gelecek. Ama bildiğin hapsolmuşum. Sanırım tek çözüm cinsel isteğimi çok fazladan normal ve stabil duruma getirecek ilaç kullanmam. Günlerim geçiyor, zaman hızlı bir şekilde akıp gidiyor. İşin kötü tarafı bunun zarar vermediğini, kolayca düşünebiliyorsun. Ve paranda gitmiyor. Hani çok masum gözükebilen bir bağımlılık türü, gerçekten bıktım. Yoruldum...

En iyisi yanlızlık, belli bir yaştan sonra insanların gürültüsünü kafa kaldırmıyor, iç huzur sesiz bir zihin, en iyisi kimseyle muhattab olmamak kafanı dinle, ne konuşacaksınki? aynı şeyler havadan sudan meseleler, boş işler, artık insanlardan kaçıyorum, huzur sesizlik arıyorum.Niye çaresiz hissediyorsun keyfine bak, bu günlerini ararsın sorumluluk yok boş vaktin çok, keyfine bak ne işin var insanlarla, yat uyu meditasyon yap kafa dinle kendi kendinle konuş, gez toz televizyon seyret, benim gibi olsan ne yapacan hergün iş, toz toprak çol çocuk geçim derdi, akşama kadar millete laf anlat , insanlarla uğraş bıktım artık herşeyden uzaklaşmak istiyorum yoruldum, neyse kendine iyi bak kafanı dinle .. Esenlikler

En iyisi yanlızlık, belli bir yaştan sonra insanların gürültüsünü kafa kaldırmıyor, iç huzur sesiz bir zihin, en iyisi kimseyle muhattab olmamak kafanı dinle, ne konuşacaksınki? aynı şeyler havadan sudan meseleler, boş işler, artık insanlardan kaçıyorum, huzur sesizlik arıyorum.Niye çaresiz hissediyorsun keyfine bak, bu günlerini ararsın sorumluluk yok boş vaktin çok, keyfine bak ne işin var insanlarla, yat uyu meditasyon yap kafa dinle kendi kendinle konuş, gez toz televizyon seyret, benim gibi olsan ne yapacan hergün iş, toz toprak çol çocuk geçim derdi, akşama kadar millete laf anlat , insanlarla uğraş bıktım artık herşeyden uzaklaşmak istiyorum yoruldum, neyse kendine iyi bak kafanı dinle .. Esenlikler
Teşekkürler yanıtın için

Esas zaten boss fight o olacak benim için, onu yensem gerisi gelecek. Ama bildiğin hapsolmuşum. Sanırım tek çözüm cinsel isteğimi çok fazladan normal ve stabil duruma getirecek ilaç kullanmam. Günlerim geçiyor, zaman hızlı bir şekilde akıp gidiyor. İşin kötü tarafı bunun zarar vermediğini, kolayca düşünebiliyorsun. Ve paranda gitmiyor. Hani çok masum gözükebilen bir bağımlılık türü, gerçekten bıktım. Yoruldum...
masum gözüküyor ama depresyona bile sürükleyen bir şey aslında, beyindeki tüm mutluluk hormonunu tüketiyor bir anda. sonrasında hayatı sorgulatıyor insana :D dediğim şekilde yapmayı dene bir anda yapman imkansıza yakın olur zaten bağımlı olduysan. belirli bir gün seç pazartesi ve perşembe günü mesele o günler haricinde isteğin olursa yatıp şınav çekebilirsin mesela 100-200 tane seviyene göre kendin ayarla ve o sayıya ulaşana kadar bırakma baktın devam ediyor istek yine aynısını dene ben o şekilde azalttım baya seni bilmem ama denemekte fayda var, özgüven sorunu da bi açıdan bu şey yüzünden oluyor, kendini gelişimine adarsan bir süre sonra gereksiz bir şey gözü ile bakıyorsun zaten. vücudunun ve zihninin potansiyelini gördükçe insan üstüne daha da çok koyup kendisini geliştirmek istiyor. umarım başarılı olursun şimdiden başarılar dilerim sana

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back