Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aura koruma meditasyonu

MorningStar_2356

New member
merhaba, bu koruma aura meditasyonunu neden yapmalıyız ,felsefesi ne? kötü varlıklardanmı koruyor, yoksa başka bir şeymi ? neden önemli ?

Aura, bizi negatif enerjilerden, saldırılardan ve hayatımız içindeki tehlikelerden bizi korur. Aura ne kadar güçlenirse bu etki daha fazla kendini belli eder.

Aura, büyü gücüylede doğru orantılıdır. Güçlü bir Aura sizin büyüdeki etkinizi arttırır. Ayrıca Koruma Aurası sizi negatif düşüncelerden uzak tutar.

Aura, bizi negatif enerjilerden, saldırılardan ve hayatımız içindeki tehlikelerden bizi korur. Aura ne kadar güçlenirse bu etki daha fazla kendini belli eder.

Aura, büyü gücüylede doğru orantılıdır. Güçlü bir Aura sizin büyüdeki etkinizi arttırır. Ayrıca Koruma Aurası sizi negatif düşüncelerden uzak tutar.
Anladım ama bunu bizi her defa koruması için 7/24 yapmalımıyız? çünkü ben hatırlıyorum 2 3 yıl önce yapıyorumdum koruma meditasyonu, meditasyon bitdikden sonra hiss etmiyorum yani koruma hissi falan, şimdide yapmıyorum onun yerine çakra döndürüyorum

Anladım ama bunu bizi her defa koruması için 7/24 yapmalımıyız? çünkü ben hatırlıyorum 2 3 yıl önce yapıyorumdum koruma meditasyonu, meditasyon bitdikden sonra hiss etmiyorum yani koruma hissi falan, şimdide yapmıyorum onun yerine çakra döndürüyorum
Auranızı her gün temizlemeli ve korumalısınız. Sadece çakra döndürmek yeterli değildir; dış etkilerden korunmak için düzenli aura koruması da şarttır. 40 Günlük Meditasyon Programına başlayabilirsiniz. Başta hiçbir şey hissetmemeniz çok doğal; istikrarlı şekilde devam ettiğinizde zamanla korumayı hissetmeye başlayacaksınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back