Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İçinde yaşamak, insanların kötü sanması

Saulo

Member
Esenlikler.

Mantıki olarak SS'in doğru olduğu su götürmez bir gerçek. Bir de üstüne çeşitli ruhani deneyimlerin olduysa her şey yerli yerine oturur, oturmazsa da ileriki dönemde oturacaktır.

Sorun etrafımızdaki insanların; Hitler'i, Şeytan'ı ve daha birçok şeyin "kötü" olduğunu, Satanizm'in basit, banal kötücülük olduğunu sanması ve bunu anlamamasıdır. Bence bu çok önemli bir sorun. Satanizm neden sadece internet üzerinden yayılıyor? Kime holocaust olmadı desem bana farklı gözle bakıyor. Diğer konuları anlatmaya başlamıyorum bile.

İçinde yaşamak şart bu dini. Bu hoş değil.

Bu sorunu çözmek gerek.

Bu sorun çözülecek ama şimdi değil. Holocaust olmadı diyince ters gözle bakıyorlar sizce neden satanist olduğunuzu söylememeniz gerekiyor ?

Saulo said:
Esenlikler.

Mantıki olarak SS'in doğru olduğu su götürmez bir gerçek. Bir de üstüne çeşitli ruhani deneyimlerin olduysa her şey yerli yerine oturur, oturmazsa da ileriki dönemde oturacaktır.

Sorun etrafımızdaki insanların; Hitler'i, Şeytan'ı ve daha birçok şeyin "kötü" olduğunu, Satanizm'in basit, banal kötücülük olduğunu sanması ve bunu anlamamasıdır. Bence bu çok önemli bir sorun. Satanizm neden sadece internet üzerinden yayılıyor? Kime holocaust olmadı desem bana farklı gözle bakıyor. Diğer konuları anlatmaya başlamıyorum bile.

İçinde yaşamak şart bu dini. Bu hoş değil.

Bu sorunu çözmek gerek.
Esenlikler,

Sabırla RTR'larınızı yapmaya devam edin, gerçek gün yüzüne çıkacaktır. Kendinizi ifşalamamaya özen gösterin güvenliğiniz için.

''Güneşin altında hiçbir şey saklı kalamaz.''

İyi geceler.

Sitedeki yazınızda ''[Satanizm, beynin %5-10’undan fazlasını kullanır.] '' anlamı nedir? %100 kullanmamız için ne yapmamız lazım?

Perla said:

Sitedeki yazınızda ''[Satanizm, beynin %5-10’undan fazlasını kullanır.] '' anlamı nedir? %100 kullanmamız için ne yapmamız lazım?
Esenlikler,

Çevirileri Yüksek Rahip HoodedCobra 666 ve Maxine Dietrich'in vaazlarından alıyorum, kesin bir şey diyemem fakat kişisel fikrime göre yapılan meditasyonlar çakraları aktifleştirir ve her çakra beynin bir bölümünü aktifleştirir. Bundan bahsediyor olabilir.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back